Industrie elevator

Elevator in een menginstallatie voor het verticale transport. De elevatoren kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Diverse afmetingen en capaciteiten mogelijk.
 

RVS leidingen met pomp en opslag

Een opslagvat van HDPE met pomp en leiding naar een mengtank. Materiaalsoort en diameter is afhankelijk van het produkt en de gevraagde capaciteit.
 

Manifold

Manifolds worden gemaakt en geleverd in eigen beheer. Uitvoering afhankelijk van de toepassing en de beschikbare ruimte.
 

RVS opslagtank

RVS tanks zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Horizontaal, verticaal, geschroefd, gelast met roerwerk en zonder roerwerk. tanks in standaarduitvoering of maatwerk. Bordessen voor op de tanks behoren ook tot de mogelijkheden.
 

Vermoezer

Afhankelijk van het te versnijden/verkleinen materiaal kunnen marceratoren en/of munchers ingezet worden. De grootte van de deeltjes zijn te bepalen door diverse type snijplaten. De versnijders worden veelal ingeet voor het versnijden van aardappelprodukten, brood, kroketten etc.

 

Polyester opslagtank

RVS tanks zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, met roerwerk en zonder roerwerk. Tanks in standaard uitvoering of maatwerk. Bordessen voor op de tanks behoren ook tot de mogelijkheden.
 

Kantelaar

Kantelaars worden gebruikt voor het legen van kisten. Kantelaars worden op maat gemaakt voor diverse kisten en uitvoeringen. Aandrijving hydraulisch of electrisch.
 

Roerwerken

De roerwerken zijn inzetbaar voor het mengen, oproeren van Vloeistof/vloeistof, vloeistof/droge stof.
Voor in mengtanks, opslagtanks van 90 liter tot 200m3.