Nieuws

Februari 2020
 
Januari 2020
 

Vermalen van aardappelstoomschillen

Onlangs hebben wij het verzoek ontvangen voor het vermoezen/vermalen van stoomschillen. Dit is een reststroom uit de aardappelverwerkende industrie en is geschikt als diervoeder, echter in de meeste gevallen moet het nog vermoest worden.

ONGEMALEN STOOMSCHILLEN VOOR VERMOEZEN:
 

GEMALEN STOOMSCHILLEN NA VERMOEZEN: 

Vermalen van fruit

Onlangs hebben wij het verzoek ontvangen voor het vermalen/vermoezen van fruit. Op deze manier kan de resstroom van fruit omgezet worden in diervoeding, al of niet verhit. Zie op de foto's het resultaat van voor en na het vermoezen en vermalen. Op deze manier van vermoezen, met hoge capaciteit en minimaal stroomverbruik, worden de produkten vermoest tot een soort appelmoes.

 

Vermalen van groente

Onlangs hebben wij het verzoek ontvangen voor het vermalen/vermoezen van spitskool, bloemkool uien en wortelen. Op deze manier kan de reststroom van de groente omgezet worden in diervoeding, al of niet verhit. Zie op de foto's het resultaat van voor en na het vermoezen en vermalen. Op deze manier van vermoezen, met hoge capaciteit en minimaal stroomverbruik, worden de produkten vermoest tot een soort appelmoes.

 

Vermalen van vis

Onlangs hebben wij het verzoek ontvangen voor het vermalen/ vermoezen van vis.  Op deze manier kan de reststroom van vis omgezet worden in diervoeding, al of niet verhit. Zie op de foto's het resultaat van voor en na het vermoezen en vermalen.