Organisatie

Richard Donkers is in 1989 in dienst getreden bij een installatiebedrijf in Erp. Destijds waren de activiteiten vooral het installeren en repareren van WEDA voerinstallaties in de veehouderij. Voor deze installaties werden vaak pompen, leidingen, schroeftransporteurs en roerwerken gebruikt. De montagewerkzaamheden werden in eigen beheer uitgevoerd. Daarom is in 2014 naast Weda Holland B.V., Donkers Trading B.V. opgericht. Donkers Trading BV is een betrouwbare partner in de industrie voor zowel reststroomverwerking als het produktieproces. 

Richard geeft samen met zijn echtgenote Ardie leiding aan een team van monteurs, administratie, werkvoorbereiding, planning, verkoop, service en magazijnbeheer. Naast de dagelijkse gang van zaken houdt Richard zich ook op het commerciële vlak bezig en dan met name de verkoop.

Naast Donkers Trading BV en Weda Holland BV zijn wij ook dealer van Buschhoff in Nederland en België. Als Buschhoff Nederland zijn wij u graag van dienst bij het malen van een enkelvoudig produkt of het produceren van eigen mengvoer. En wij zijn dealer van Wash Power. Wash Power is de wasrobot voor varkensstallen! 
                                            
Donkers Trading B.V.  Weda Holland B.V.  Buschhoff Nederland en Wash Power zijn te vinden in Veghel waar zowel het kantoor als het magazijn gevestigd is.