Mountbattenweg 15, 5466 AX Veghel

Vermoezer

Afhankelijk van het te versnijden/verkleinen materiaal kunnen marceratoren en/of munchers ingezet worden. De grootte van de deeltjes zijn te bepalen door diverse type snijplaten. De versnijders worden veelal ingezet voor het versnijden van aardappelprodukten, brood, kroketten etc.


Vermalen/vermoezen van fruit:

De reststroom van fruit kan omgezet worden in diervoeding, al of niet verhit. Zie op de foto's het resultaat van voor en na het vermoezen en vermalen. Op deze manier van vermoezen, met hoge capaciteit en minimaal stroomverbruik, worden de produkten vermoest tot een soort van appelmoes.

Ongemalen fruit (sinaasappels, appels, bananen) voor vermoezen:   Gemalen fruit na vermoezen:

 


Vermalen / vermoezen van groente:


De reststroom van groente (spitskool, bloemkool, venkel, uien, wortelen) kan omgezet worden in diervoeding, al of niet verhit. Zie op de foto's het resultaat van voor en na het vermoezen en vermalen. Op deze manier van vermoezen, met hoge capaciteit en minimaal stroomverbruik, worden de produkten vermoest tot een soort appelmoes. 

Ongemalen spitskool voor vermoezen:  Gemalen spitskool na vermoezen:Ongemalen venkel en bleekselderij:

Gemalen venkel en bleekselderij:  
Vermalen / vermoezen van vis:De reststroom van vis kan omgezet worden in diervoeding, al of niet verhit. Zie op de foto's het resultaat van voor en na het vermoezen en vermalen.

Ongemalen vis:
 
Gemalen vis:
Vermalen/vermoezen van aardappelstoomschillen:Dit is een reststroom uit de aardappelverwerkende industrie en is geschikt als diervoeder, echter in de meeste gevallen moet het nog vermoest worden.

Ongemalen stoomschillen voor het vermoezen:

Gemalen stoomschillen na vermoezen:Donkers Trading BV